ImPulzus Gyerekjáték Tábor 2023 - ImPulzus Kreatív Zenei Műhely

ImPulzus Gyerekjáték Tábor 2023

csello

2023 nyarán ismét megszervezzük ImPulzus Gyerekjáték zenés napközis táborainkat általános iskola alsó tagozatos gyermekei számára, melyre nagy-nagy szeretettel várjuk az érdeklődő kicsiket, nagyobbakat egyaránt.

Az idei év különlegessége, hogy egy hét angol nyelvű zenei táborral is várjuk a gyermekeket!

2023. június 19. – június 23. – ANGOL NYELVŰ ZENEI TÁBOR!

2023. július 10. – július 14.

2023. augusztus 7. – augusztus 11. 

Helyszín: ImPulzus, Budapest (1067 Budapest, Csengery u. 76.)

ImPulzus gyerekeknek – zenés szórakozás, míg a szülő szabadságra mehet :)

A foglalkozás során a gyermekek kreativitását és esztétikai érzékét, valamint mozgását népdalok és komolyzene segítségével fejlesztjük. A közös éneklés, mozgás, vizuális alkotás (rajz, festés, kézműveskedés) élményének beépítésével egyedi élmény részesei lehetnek a résztvevő gyermekek.

  • Ha szeretnéd, hogy gyermeked más kacagó kisgyerekkel töltsön a nyár közepén egy hetet, és ha örülnél, ha mindezt igazán értékes témával, játszva tehetné,
  • Ha az a célod, hogy szeressen zenélni, és esetleg segítsen valaki kitalálni, melyik hangszer lenne számára a megfelelő,
  • Vagy ha csak szeretnél pár napig egy kis szabadidőt az elintézendő feladatokhoz:

Szeretettel ajánljuk Csendes Henriettát, Pálfi Violát és Marton Laurát, illetve az angol nyelvű táborunk vezetőit, Joyce Laut és Molnár Kingát.

 

MAGYAR NYELVŰ TÁBORAINK:

Donáczi Cseperke, hangszer tanulás, cselló tanár

„A furulya és a zongora után, 6. osztályosaként találtam rá a cimbalomra, olyannyira, hogy 2021-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen cimbalom-tanári diplomát szereztem. Jelenleg a Fasang Árpád Zenei AMI cimbalom tanára és az OWI Zeneiskola szolfézs tanára vagyok. A kóruséneklés 2005-től folyamatosan életem részét képezi, megfordultam többek között a MediCantare Leánykar és a Budapesti Lantos Kórus soraiban is. Sokáig magánénekeltem, de több éve a jazz énekléssel foglalkozom. Kiemelt érdeklődési területem az alternatív zenei pedagógiai módszertanok integrálása az oktatásban és az atipikus fejlődésű gyermekek zenei fejlesztése. Folyamatos továbbképzéseken sajátítom el a zenei alternatív módszertanok eszköztárát, legutóbb a Kokas-pedagógia alapjait. 2022 óta atipikus fejlődés szakember képesítést szereztem. A zenei életben kortárs zeneszerzők műveinek megszólaltatására fordítom a legtöbb időt, Kovács Mihállyal (cimbalom) állandó kamara partneremmel.”

Csendes Henrietta

„Már kisiskolás koromtól kezdve szerves része volt életemnek a színjátszás és a zenélés, így több táborban is részt vettem az első években játszóként, majd a későbbiekben lelkes segítőként. Két évig jártam a Keleti István Művészeti Iskola felnőtt színészképzésre, ahol sokat tanultam önmagamról és másokról, valamint tapasztalatot szereztem kreatív gyakorlatokban is. Az ELTE gyógypedagógiai karán folytattam tanulmányaimat, ahol a logopédia világában mélyedtem el. Az egyetemi képzés folyamán megismerkedtem különböző művészetterápiás módszerekkel; a zene, a vizuális alkotás, a dráma illetve a mozgás és testtudat területén. Eddigi szakmai gyakorlataim során óvodás korú beszédfogyatékos gyerekek komplex beszéd és nyelvi fejlesztését hospitáltam és vezettem, illetve általános iskolás gyerekek logopédiai terápiájába kapcsolódtam be. Szeretem a játékos feladatokat, az egyik központi érték az életemben és leendő hivatásomban a fejlődés. Gyógypedagógus-logopédus hallgatóként hiszem, hogy a kommunikáció mindenkinek joga, legyen szó tipikus vagy atipikus fejlődésről, vagy bármely szerzett beszéd- és nyelvi zavarról.”

Pálfi Viola

„Tapasztalati tanulás trénerként több, mint 7 éve foglalkozom csoportokkal, önismerettel és szociális kompetencia fejlesztéssel. Filozófiám, hogy játékos úton fejlődni nemcsak élvezetesebb, hanem sokkal hatékonyabb is. Ahelyett, hogy a feladatokra koncentrálunk, azokat teljesíteni való tehernek éljük meg, az átélt élmények magukkal sodornak, és a tanulás észrevétlenül történik meg.

Marton Laura (Lara)

A tábor hetében arra kell készülnöd, hogy hétfőtől péntekig reggel 9-től tartjuk a foglalkozásokat, de már 8.30-tól felügyeletet biztosítunk. A gyerekeknek tízóraival, ebéddel és uzsonnával készülünk a helyszínen, valamint a délutáni pihenéshez szükséges feltételeket is biztosítjuk. Kedvenc párnát, pokrócot, plüsst hozhattok magatokkal, és ha van valami, ami a pihenéskor még fontos, akkor szintén legyen nálatok.

A program 17 óráig tart, ezért kérjük, hogy legkésőbb 17.30-ra gyertek értük!

Délelőttönként kreatív zenei foglalkozásokkal, hangszerbemutatókkal várjuk a gyermekeket, ezt követően ebéd és rövid csendes pihenő.
Délutánra kézműves foglalkozásokat, csapatépítő játokokat, csapatversenyeket és szabadtéri programokat szervezünk.

Két pedagógus foglalkozik a gyerekekkel – hiszen fontos számunkra, hogy mindenkire jusson elég figyelem.

Izgalmasnak látod?

Jelentkezz minél előbb – ha még az Early Bird időszakban befizeted a tábor díját,
akkor nagyobb kedvezményt is tudunk adni.

Amennyiben ketten egyszerre jelentkeztek, barátoknak, testvéreknek további kedvezménnyel is készülünk – itt láthatjátok a részleteket:

2023. július 10. – július 14.
Helyszín: ImPulzus, Budapest (1067 Budapest, Csengery u. 76.)

2023. augusztus 7. – augusztus 11. 
Helyszín: Zenta Stúdió, Budapest (1111 Budapest, Zenta u. 5.)

Early Bird

2023. június 30-ig

Páros

44.500 Ft / fő / hét

Egyéni

47.000 Ft / fő / hét

.

egy egész héten

egész napos foglalkozás 9.00-17.00

6-11 éves gyerekeknek

Budapesten, két helyszínen:
a Nyugati pályaudvar mellett
vagy a Bartók Béla útnál

személyre szabott figyelem

közös zenélés és pihenés

hangszerbemutatók

zenehallgatás

közös étkezés

egy jó csapat megismerése

meglepetés ajándék

Normál

Jelentkezési határidő:
a tábor kezdete előtt 10 nappal

Páros

49.500 Ft / fő / hét

Egyéni

52.000 Ft / fő / hét

.

egy egész héten

egész napos foglalkozás 9.00-17.00

6-11 éves gyerekeknek

Budapesten, két helyszínen:
a Nyugati pályaudvar mellett
vagy a Bartók Béla útnál

személyre szabott figyelem

közös zenélés és pihenés

hangszerbemutatók

zenehallgatás

közös étkezés

egy jó csapat megismerése

meglepetés ajándék

ANGOL NYELVŰ TÁBORUNK:

„Közel tíz éves oktatói tapasztalatot szereztem Hongkongban, okleveles pedagógusként szolgáltam a Vienna Boys Choir Music Academy-n és a Yamaha Junior Music Programban. Karnagyként, egyházi orgonistaként és zenekutatóként Hongkongban, Pekingben, Tajvanon, Dél-Koreában, Indonéziában, Írországban és Lengyelországban léptem fel és/vagy tartottam előadásokat. Az elmúlt években Kodály zenepedagógiai szakirányú továbbképzéseken vettem részt Magyarországon. Úgy vélem, a sokoldalú muzsikálás elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki teljes mértékben élvezhesse a zenét. Holisztikus megközelítést alkalmazok a tanításban, egyensúlyt keresek a folyamat és az eredmények között, hogy minden apró lépés életet gazdagíthasson diákjaim számára.”

Joyce Lau

Megélni azt a hatalmas szabadságot, amit akkor érez az ember, mikor jól énekel, ezt kívánom minden diákomnak! A tehetségnél fontosabb a zene szeretete és a kitartó kísérletezés a hangunkkal. Kisebb gyerekeknél a legfőbb célom kedvet csinálni a nyelvtanuláshoz! Fontos, hogy minden szakaszban érje őket sikerélmény. Kreatív játékokon, zenés foglalkozásokon és izgalmas témákon keresztül lehetőségük nyílik könnyedén elsajátítani olyan alapokat, amik egy életen át segítik és pozitív emlékként kísérik őket.

Molnár Kinga

2023. június 19. – június 23. – ANGOL NYELVEN
Helyszín: ImPulzus, Budapest (1067 Budapest, Csengery u. 76.)

Normál

Jelentkezési határidő:
a tábor kezdete előtt 5 nappal

Páros

49.500 Ft / fő / hét

Egyéni

52.000 Ft / fő / hét

.

egy egész héten

egész napos foglalkozás 9.00-17.00

6-11 éves gyerekeknek

Budapesten, két helyszínen:
a Nyugati pályaudvar mellett

személyre szabott figyelem

közös zenélés és pihenés

hangszerbemutatók

zenehallgatás

közös étkezés

egy jó csapat megismerése

meglepetés ajándék

Mi fog történni, ha jelentkezel hozzánk?

A jelentkezési felület kitöltése után visszajelzünk, ha eljutott hozzánk a regisztrációtok.
A jelentkezést akkor véglegesítjük, amikor a jelentkezést követően megküldött számla kiegyenlítésre kerül. Fizetni átutalással, egy összegben tudtok.

Az ezt következő napokban nincs semmi konkrét teendőd – elég, ha lélekben készültök az első alkalomra.

Jelentkezz most, vagy írd meg kérdéseidet Editnek az info@impulzusmusic.com-ra!

Kikapcsolódás a nyári melegben

Hazafelé is örömmel meséli majd

Kreatív zenei foglalkozások

Kisebb és nagyobb hangszerek

Minden reggel érdemes felkelni

GYIK  

A visszajelző levélben nem szerepel az időpont, amire jelentkeztünk. Mit tegyek?

Semmi gond, valamiért a rendszer nem jeleníti meg sajnos a kiválasztott időpontot az automata visszajelzésben. A nekünk küldött üzenetben szerencsére szerepel, így mi látjuk melyik hétre jelentkeztetek, és azt a számlán is megjelenítjük, ahol tudjátok ellenőrizni.

Mit vigyünk magunkkal?

Kérjük, hogy gyermekénél minden nap legyen innivaló, naptej, sapka/kalap, furulya (akinek nincs, annak mi biztosítunk hangszert, kérjük, hogy ezt előre jelezzék nekünk)! Nem kötelező, de a gyermek hozhat magával: mesekönyv, kedvenc plüss / játék, vízfesték, ecset, színes ceruzák (a rajzoláshoz, festéshez eszközöket biztosítunk, de nagy  segítség nekünk, ha még nagyobb a választék).

Hogyan tudunk fizetni?

A jelentkezést követően átutalásos számlát küldünk, amit egy összegben tudtok kifizetni a Hangkeltő Alapítvány számlaszámára.

Betegség vagy egyéb okból le kell mondanunk a táboron való részvételt. Ilyen esetben visszakapjuk a tábordíjat?

Amennyiben van másik tábor időpontunk, ami megfelelne, akkor keressetek minket és egyeztessünk, mert ha a szabad helyeink engedik, akkor egy másik időpontra átütemezhető a táboron való részvétel!
Amennyiben másik hétre nem tudjuk átcsoportosítani a jelentkezést, és a lemondás a tábor kezdete előtt 30 napnál korábban történik, akkor a tábor díját teljes egészében visszatérítjük.
30 napon belüli lemondás esetén a tábor díjából az előzetesen felmerülő költségek – 10.000 Ft – feletti díjat visszatérítjük.

Belülről jön a legjobb motiváció. Segítünk megtalálni!

Szerintünk az iskola feladata, hogy ösztönözzön. Élményből születnek a vágyaink, vágyból pedig tudásunk.

Alapvető szabadságjogok, 12. passzus: Énekelni mindenkinek joga van!

Van, akinek 10-15 év, míg rájön, hogy a zenélés hiányzik az életéből. És van, aki eljön az ImPulzushoz előbb.