ImPulzus Sing&Trust - ImPulzus

ImPulzus Sing&Trust

Aktív zenei csapatépítés mindenkinek

[row_separator separator=”slant-decor3″ flip=”1″ scale=”1.2″ color1=”#fada29″ color2=”” opacity1=”0″ opacity2=”0″ offset=”0″]

Örülnél, ha valami igazán kreatív csapatépítő programon vehetnél részt munkatársaiddal?

Szívesen töltenél el velük közösen egy napot, ami végére mindenki egy új oldalát ismeri meg a többieknek?

A SING&TRUST program abból a felismerésből jött létre, hogy egy csapat összetartásának egyik legjobb eszköze a közös zenélés – mégis, a legtöbbször erre csak este (esetleg otthon a négy fal között), legfeljebb karaoke közben kerül sor.

Ezért arra gondoltunk, hogy összeállítunk egy olyan programot, ami kettős célt szolgál: egyrészt kikapcsolódást és egy a csapat jobb egymásra hangolódását segíti, másrészt viszont segítünk, hogyan tudja kiaknázni a benne rejlő képességeket, aki szeretné.
Mindez természetesen inkább lehetőség, mint elvárás: mi akkor leszünk boldogok, ha a nap végén azt látjuk, hogy mindenki jól érezte magát, sikerült megtalálnia, amiért jött – és a hangulat is emlékezetes marad számára.
Másrészt segítünk, hogy mindenki aki szeretné, ki tudja aknázni a benne rejlő képességeket.

beéneklési gyakorlatok

A programot két verzióban szervezzük: fél napos és egész napos formában – 4 órás, illetve 7-8 órás időtartamot lefedve.

Kétféle témakörből válogattuk a nap anyagait: a 60-80 perces blokkok egyaránt tartalmaznak kifejezetten zenei feladatokat, amik a kezdeti nagyon egyszerű bemelegítésektől az összetettebb, izgalmas feladatok felé vezetnek, valamint a zenére mint kiegészítő eszközre tekintő, játékos feladatokat, amelyeknek célja az oldott, mindenképp a munkavégzéstől eltérő, szokatlan szituációk kialakítása.

A nap során az a célunk, hogy minél közelebb kerüljetek egymáshoz. Néha ritmusokkal, máskor párnákkal játszunk majd, a nap végére pedig azon igyekszünk, hogy mindenkiből előbújjon egy kis kreativitás is – ki tudja, akár több szólamban is meg tudunk szólalni a végére, sőt talán olyan is lesz aki zenét szerez a végére (ez persze inkább csak választható).

A célunk az, hogy egymás új oldalát ismerjék meg a csapat tagjai, és egy olyan bizalmi légkör is kialakuljon, ami a következő hetek mókuskerekében új feltöltődést ad a csapat egészének.

A programot az ImPulzus – Kreatív Zenei Műhely munkatársai végzik, akik az elmúlt 10-12 évben rengeteg, kifejezetten amatőröknek szóló programot vezettek.

Az ImPulzus szerepvállalása kezdettől az, hogy a zenélés legyen élményszerű, és mindig találjunk benne olyan területet, ahol fejlődhetünk – ha lehet, együtt, közösen. Ennek a módszernek a tanításban is az a lényege nálunk, hogy legyen egy jól kidolgozott módszertan, ami a vázat adja, és ami nem tartalmazhat semmilyen kötelező elemet, emellett pedig mindenkinek személyre szólóan, együtt keressük meg a saját motivációját.

Tőri Csaba, zenei igazgató, karvezető

Tőri Csaba
kórusvezető, zenetanár, az ImPulzus szakmai vezetője

Csaba az itthoni amatőr kórusmozgalom egyik kreatív képviselője, két kórusa 10 év alatt számos izgalmas koncertet csinált – miközben a professzionális zenészek képzésében is aktív szerepet vállal már 10 éve középiskolai szinten.
A visszajelzések alapján nagyon motivált és lelkesítő személyiség, aki felrúgva a megszokásokat, addig keresi a módot, amíg közösen eljutunk az eredményig.

Marton Laura (Lara)
élménypedagógia tréner, coach

Lara tapasztalati tanulás trénerként több, mint 7 éve foglalkozik csoportokkal, önismerettel és szociális kompetencia fejlesztéssel. Filozófiája, hogy játékos úton fejlődni nemcsak élvezetesebb, hanem sokkal hatékonyabb is. Ahelyett, hogy a feladatokra koncentrálunk, azokat teljesíteni való tehernek éljük meg, az átélt élmények magukkal sodornak, és a tanulás észrevétlenül történik meg.

[icon_box title=”Kreatív feladatok és játékok – könnyű és bátorságot adó kezdés” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Izgalmas kihívások a nap végére” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Meglepően sok nevetés, miközben néha azért nagyon koncentrálunk is” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Mozgás és zene, zene és mozgás – a cél, hogy önbizalmat, és kooperációt építsünk” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Mindig ér majd valami meglepetés” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
hangképzés

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kérjük, írj az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, és pár napon belül felvesszük a kapcsolatot – először telefonon.

Ha a rövid beszélgetés után úgy érezzük, hogy működne veletek is a program, amit megálmodtunk, akkor egy online beszélgetésre hívunk majd benneteket, ahol kicsit jobban feltérképezzük, mire van szükségetek. Itt nagyon fontos lesz majd, hogy Ti is tegyétek fel a számotokra lényeges kérdéseket, illetve itt tudunk majd megállapodni a pontos időrendben, a helyszín és a létszám ismeretében.

Ezután mi megtervezzük a közös programot, azaz innentől már semmi más dolgotok nincs, mint eljönni, és jól érezni magatokat, az előzetesen tervezett kollégákkal együtt.

[vntd_button label=”JELENTKEZEM” color=”custom” color_hover=”white” size=”xlarge” align=”center” color_custom=”#fada29″ url=”url:https%3A%2F%2Fimpulzusmusic.com%2Fimpulzus-singtrust%2F%23jelentkezem|||” el_class=”buttonsing”]
[row_separator separator=”slant-decor3″ flip=”1″ scale=”1.2″ color1=”#fada29″ color2=”#cecece” opacity1=”0″ opacity2=”0″ offset=”0″]

Mit mondanak akik már jártak nálunk?

“Fontos volt az egymásra figyelés. Jók voltak a mozgásos gyakorlatok és a “beéneklések”. A felénk áradó figyelem és biztatás. Jó volt a társaság.”

“Nagyon sokat adott, hogy hozzánk formáltátok a programot és folyamatosan volt visszajelzés és kérdés.”

“A legpozitívabb élményem: a végén meggyőztetek és ki mertem állni kamarában énekelni :)”

“Nagyon jó hangulat volt végig, felszabadultság az éneklésben.”

“Nagyon örülök, hogy itt voltam. Sok mindent tanultam, amire régóta vágytam. Megtapasztaltam, hogy nem kell kishitűnek lennem, már van (ha nem is sok) önbizalmam.”

“Közös élménnyel gazdagodtunk, tapasztaltunk. Olyan sok pozitív élmény volt, hogy nem is tudom megfogalmazni :)”

Jó volt itt lenni, és látni, hogy nem csak én izgulok nyilvános szereplések előtt, de megpróbáljuk legyőzni azt.

Legnagyobb bizonytalanság számomra az izgulás, s reméltem, hogy tanulok olyan dolgokat, amivel elkerülöm, vagy legalábbis ellensúlyozom ezt. Így is lett, köszönöm!

[row_separator separator=”slant-decor1″ flip=”1″ scale=”1.2″ color1=”#fada29″ color2=”” opacity1=”0″ opacity2=”0″ offset=”0″]

Felkeltette a program az érdeklődésed?

Örülnél, ha a Te szervezetednél/cégednél is szerveznénk egy ilyen napot?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és a többiben már segítünk!

Gyertek, és érezzétek jól magatokat valami igazán különleges programban: aggódás nélkül együtt zenélve, és énekelve!

[row_separator location=”bottom” separator=”slant-decor1″ scale=”1.5″ color1=”#fada29″ color2=”#cecece” opacity1=”0″ opacity2=”0″ offset=”0″]

ImPulzus Kreatív Zenei Műhely

1067 Budapest, Csengery u. 76. 1. em. 7.

+36303244842

info@impulzusmusic.com

impulzusmusic.com