Sing&Grow - Énekelj felszabadultan! - ImPulzus Kreatív Zenei Műhely

Sing and grow 2021 01 fiataloknak

[row_separator separator=”slant-decor1″ flip=”1″ scale=”1.5″ color1=”#d4145a” color2=”#cecece” opacity2=”0″ offset=”0″]

Szeretnél újra felszabadultan énekelni?

Fejlesztenéd az éneklési tudásod vagy csak valami újban próbálnád ki magad?

Az énekléssel az önbizalmad is szárnyalni fog.

Az ImPulzusnál úgy gondoljuk, hogy az aktív zenélés, ezen belül is az éneklés, sokszor olyan fejlődést hoz létre, ami más úton sokszor csak évek alatt elérhető.
Amellett, hogy a közös éneklés sokkal gyorsabban megmutatja, mi minden rejlik még benned, a jó hangulat segítségével olyan feltöltődésben lehet részed, ami egyedül/máskor szinte elképzelhetetlen.

A Sing&Grow háromhónapos program létrehozásával arra törekedtünk, hogy egy ilyen program jöjjön létre: a heti egy közös éneklés mellett, ahol együtt küzdjük le a sokakat elrettentő nehézségeket, rendszeresen kihívásokat és elérhetetlennek tűnő célokat tűzünk ki – majd el is érjük őket :)

Ezért nagyon fontos számomra, hogy minél többen képviseljük, amit kevés iskolában lehet hallani: Hibázni szabad – sőt talán még erősebben: hibázni kell és hasznos :)
…hiszen csak ezáltal lehetünk egyre jobbak, és bátrabbak egy-egy területen: vagyis, ha úgy érzed, hogy az énekléstől az választ el legjobban, hogy nem fog sikerülni, engedd meg hogy bátorítsalak: szinte mindenki így kezdi – sőt, még a végén sem tökéletesek, én pedig főleg nem vagyok.

Rendszerünket úgy építettük fel, hogy az elején egy próbaalkalommal mindenki belekóstolhat ebbe a világba, aki pedig folytatja, minden héten olyan feladatokat kap, amik segítenek egyet-egyet előre lépni. Befejezésként pedig a második hónap végén két meglepetéssel is szolgálunk.

[vntd_button label=”Jelentkezem próbaórára” color=”custom” color_hover=”dark” color_text=”dark” color_custom=”#fada29″ url=”url:https%3A%2F%2Fimpulzusmusic.com%2Fsing-and-grow-2101%2F%23jelentkezem|||” el_class=”buttonsing”]
Tőri Csaba, zenei igazgató, karvezető

Szia!

Tőri Csaba vagyok – két amatőr énekkar és az ImPulzus művészeti vezetője. Azon dolgozom, hogy minél többen találják meg magukban az aktív zenéléshez való kapcsolatot, azt az örömöt, ami a rendszeres – egyéni, vagy közös – zenélésből minden héten az övék lehet.

Sokan, akikkel a kórusokban dolgozom, az elején még teljesen bizonytalanok, néhány hónap elteltével viszont a közös munka hatására olyan önbizalomnövekedésen, és rendszeres közös élményeken vannak túl, amiket sem ők, sem más nem tudott volna elképzelni róluk.

A legfontosabb, hogy mindent megteszünk a jókedvért, a tanulásért, én pedig azért, hogy egyre többen merjenek jól énekelni :)

[row_separator separator=”slant-decor1″ flip=”1″ scale=”1.5″ color1=”#d4145a” color2=”” opacity2=”0″ offset=”0″]

Mi a célunk a közös munka során?

[icon_box title=”A közös 3 hónap végére merd és tudd használni a hangodat – akár nem csak éneklésre” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Megtapasztald, hogy mennyire erőteljes élmény, amikor sikerül” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#d4145a” icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Legyen pár olyan dal, amivel bárhol feltűnhetsz, ha akarsz” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Érezd azt, hogy erre is képes vagy – és valóban képes is légy” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#d4145a” icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[icon_box title=”Néhány olyan alapot is adunk, amit bármilyen zenében hasznosítani tudsz” text=”” style=”centered-circle” icon_align=”center” color=”custom” color_custom=”#fada29″ icon_fontawesome=”fa fa-check”]
[row_separator location=”bottom” separator=”slant-decor1″ scale=”1.5″ color1=”#d4145a” color2=”#cecece” opacity2=”0″ offset=”0″]

Hogyan ismerkedhetnénk meg?

Szeretnénk, hogy ne kelljen rögtön évekre elköteleződnöd:
nézd meg a saját szemeddel, hogy jól érzed-e magad, és ha igen, akkor választunk egy formát, ahogy együtt dolgozhatnánk!

Ha van kedved hozzá, gyere el egy 50-60 perces próbaalkalomra, ahol Te is kipróbálhatod, milyen is lenne, ha rendszeresen tudatosan figyelnél a saját hangodra!
Itt természetesen fel tudod tenni a kérdéseid, ha valami régóta foglalkoztat, vagy ha úgy érzed, hogy ez neked sosem fog menni, segítünk és megmutatjuk, hogyan sikerült ez már másoknak.

Mire számíthatsz, ha jelentkezel hozzánk?

1) Lehetőleg még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot, és megkeressük a díjmentes alkalom legjobb időpontját.

2) Ha jelentkezel, akkor elküldünk minden pontos információt – emellett már most mondjuk, hogy a Gellért tér környékén fogunk tudni találkozni.

3) Majd pedig szeretettel várunk a megbeszélt időpontban – a többit már együtt tudjuk megbeszélni.

Mire számíts a közös alkalommal?

1) Egy picit biztosan beszélgetni is fogunk, majd énekelni, néhány gyakorlattal segítjük, hogy egyre tudatosabbak is legyetek, majd ennek birtokában éneklünk tovább :)

2) A végén pedig remélhetőleg el tudod majd dönteni, hogy van-e kedved ilyesmivel foglalkozni a későbbiekben, és együtt megbeszéljük, hogy milyen módja lehet ennek.

Pár szó a módszerről:

Mit tartalmaz egy közös, 3 hónapos időszak?

  • Minden héten egy-egy közös éneklést és önbizalmat erősítő feladatokat
  • Általában kéthetente egy rövid beszélgetést, amiben kérdezhettek, ahogy haladnak a dolgok
  • Egy közös koncertlátogatást, aminek segítségével nem leszel később sem elveszve, ha klasszikus zenét hallgatsz
  • Sok-sok olyan videót, ami támogatja a látóköröd bővülését – jó hangulatban, és meglepő anyagok által :)

Bónuszként pedig:

  • Az együttműködés idejére minden, általunk szervezett koncertre szeretettel várunk
[row_separator separator=”slant-decor1″ flip=”1″ scale=”1.5″ color1=”#d4145a” color2=”#cecece” opacity2=”0″ offset=”0″]

Mit mondanak akik már jártak nálunk?

lilla

Kaszás Lilla
Gyógyszeripari HR adatbázis specialista

“Arra a maximális figyelemre emlékszem leginkább, amit kaptam az órák során, meg a szuper hangulatra. Meg a legelső órára, amikor fáradtan beestem, aztán feltöltődve és boldogan mentem ki.”

flora

Kovács Flóra
Tréner, Jogában áll beszélni

“Nagyon jó volt a skálázás után kisebb dalokat, zeneszámokat énekelni előbb az órán, majd itthon is. :) Az éneklés az énekóráknak és Csaba bátorításának köszönhetően a mindennapjaim részévé vált, sokszor napindítóként vagy a nap zárásaként énekelek.”

istvan

Tóth István György
ProgEn termékmenedzser

“Az szokott eszembe jutni, hogy ott ülsz a zongoránál és ha véletlenül eltalálok egy hangot, akkor elismerő fejmozdulatot teszel. Amire először hitetlenkedem egy fél pillanatig, majd azt gondolom, ha ő mondja, akkor ez most tényleg jó volt. “

[row_separator separator=”slant-decor1″ flip=”1″ scale=”1.5″ color1=”#fada29″ color2=”” opacity2=”0″ offset=”0″]

Gyere, csatlakozz hozzájuk Te is – kockázat nélkül!

Szeretettel várunk egy ingyenes próbaórán,
az időpont egyeztetéséhez jelentkezés után felhívunk telefonon!

[row_separator location=”bottom” separator=”slant-decor1″ scale=”1.5″ color1=”#d4145a” color2=”#cecece” opacity2=”0″ offset=”0″]

Semmire nincs 100% garancia, de arra igen, hogy mindent megteszünk azért, hogy jól érezd magad. Illetve, a legnehezebb esetek az életünkben mindig nagyon pozitívan végződtek: amikor valaki bejött szinte az utcáról, és azt mondta, hogy ő énekelni szeretne, gondoltam énekeljünk pár hangot gyorsan. Egyet sem tudott visszaénekelni, nem hogy tisztán, talán énekhang sem volt igazán. Ő például néhány hónap múlva szólóban énekelt, és mindketten iszonyú boldogok voltunk ettől.

Legtöbbször olyan csoportok jönnek össze, akik korban is, tapasztalatban is szinte egy szinten járnak. Természetesen ezt előre egyeztetni fogjuk – és az ingyenes alkalom során akár választhatsz is magadnak szimpatikus társakat.

De, igen, akkor is az első lépés, hogy gyere el erre a közös alkalomra! Ha úgy érzed utána, hogy szívesen dolgoznál együtt inkább egyéni formában, akkor ott találunk erre is megoldást.

Általában havonta 1 vagy 2 alkalmat tartunk, ez attól is függ, vannak-e aktuálisan szabad helyeink. Ha most eljössz, akkor biztosan tudunk fogadni, a későbbiekről pedig még nem tudunk semmi biztosat – de abban biztosak vagyunk, hogy igyekszünk az ügyet egyre többekhez eljuttatni.

Biztosak vagyunk benne, hogy az ember 99%-a kifejezetten alkalmas rá. Bár van 1-2 ember, akinek nem szokott hamar sikerülni a fejlődés, személyesen még nem volt olyan növendék, aki annak ellenére ne tudott volna fejlődni, hogy egyébként nagyon szerette csinálni. Szóval, ha jól érzed magad benne, az eredmények is jönni fognak.