Hangszertanulás, felnőtteknek is - ImPulzus Kreatív Zenei Műhely

Hangszeres foglalkozások

Hangszertanulás egyénileg, csoportosan vagy akár online

“Gyerekként sokáig foglalkoztatott a hangszertanulás: fuvolázni szerettem volna, de amikor bementem az első meghallgatásra, azt mondták, hogy a fogaim nem alkalmasak arra hogy fuvolista legyek – szóval nem tudok egy hangot sem megfújni a hangszeren. A zongora tanulás nem jöhetett szóba; aztán arra gondoltam, hogy gitározni is szerettem volna már rég, legyen gitár tanulás – oda felvettek, de ott meg a tanárnő annyira követelte, hogy gyakoroljak már rendesen, hogy fél év után már attól is elment a kedvem.
Most pedig itt állok harmincnéhány évesen, és sajnálom, hogy egyik hangszeren sem játszom rendesen…”
A történet valóban igaz – Csabával tényleg így történt. Kicsit ez is motivált bennünket, hogy olyan zenei műhelyt alapítsunk, amely lehetőséget ad számotokra felnőttként is zenei képességeitek fejlesztésére, kibontakoztatására, azon a hangszeren, amivel évek óta gyakran egymásra kacsintotok.

Ráadásul ami gyerekként 1 év, 2 év, az felnőttként 3 hónap vagy 6 hónap alatt is megy: nem kell elköteleződni hosszú évekre – mert miközben a gyerekek nőnek, megtanulnak számolni, összetetten gondolkodni, és szerelmesnek lenni. Ez felnőttként már kicsit egyszerűbb – bár tudjuk, hogy ilyenkor a munka is sok időt elvesz, mégis azt látjuk, hogy pár hét alatt hatalmas fejlődés érhető el -, ha az ember jó irányból közelít.

Ha adnál magadnak egy esélyt hangszertanulás terén – van egy ajánlatunk: a kockázatot teljes egészében átvállaljuk. Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amiért jöttél, minden befizetett összeget visszaadunk, ha a második alkalom végéig ezt jelzed.
Ez az igazi garancia számunkra:
bízunk a kollégákban, és bízunk abban, hogy a kötetlen, mégis motivált tanulási folyamat neked is örömöt, és életre szóló képességet ad majd.

Gyere és próbáld ki magad! Melyik hangszer is érdekel?  :)

Nincs hangszered még?

Ha sajátot szeretnél, abban is igyekszünk segíteni – olyan helyekkel kerültünk kapcsolatba, ahol a megfizethető ár, és a minőségi hangszergyártás egyszerre elérhető.
Azonban, ha nem vagy még biztos, akkor van egy lefegyverző ajánlatunk:

Növendékeinknek kedvező áron biztosítunk hangszert is a szabad kapacitás erejéig,
illetve külső partnereinkkel összekötjük azokat, akiknek mi magunk már nem tudunk hangszert bérbe adni.

Hangszertanulás felnőtteknek is

Jó hangulat, kedves tanárok

Élvezetes, mégis praktikus gyakorlatok

Sosem késő belevágni

Több mint zeneiskola

Belülről jön a legjobb motiváció. Segítünk megtalálni!

Szerintünk az iskola feladata, hogy ösztönözzön. Élményből születnek a vágyaink, vágyból pedig tudásunk.

Alapvető szabadságjogok, 12. passzus: Énekelni mindenkinek joga van!

Van, akinek 10-15 év, míg rájön, hogy a zenélés hiányzik az életéből. És van, aki eljön az ImPulzushoz előbb.