fbpx

Hírlevél

Feliratkozás az ImPulzus hírlevélre
Személyes adataid védelme kiemelkedően fontos számunkra, ezért Hangkeltő Alapítványunk felelősséget is vállal, és az Adatvédelmi Tájékoztatóban rögzítetteknek megfelelően járunk el, azt harmadik személynek nem adjuk át, másra nem használjuk fel.

Marketing hozzájárulás:
Hozzájárulok ahhoz, hogy az ImPulzus Kreatív Zenei Műhely az általam megadott e‑mail címre általános, vagy testreszabott hírlevelet, egyéb tájékoztatásokat és ajánlatokat küldjön.

Hozzájárulásod bármikor indoklás és korlátozás nélkül visszavonhatod a hírleveleink láblécében megtalálható leiratkozás gombra való kattintással. Az adatkezelés részletes feltételeit adatkezelési tájékoztatónkban olvashatod.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat az emailek alján található link segítségével. Adatkezelési tájékoztatónk a weboldalunkon megtekinthető.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.