KottaStratégia szintfelmérő - ImPulzus

KottaStratégia

SZINTFELMÉRŐ

kottaolvasas

Szia!

Nagyon örülünk, hogy vállalkozol egy rövid szintfelmérő kitöltésére.
Fontos, hogy tudd, hogy ezek a feladatok elsősorban arra alkalmasak, hogy el tudd különíteni, milyen szinten állsz most – van-e már tapasztalatod, és ha igen, az milyen mélységű.

Korábban többen visszajelezték növendékeink közül, hogy volt olyan köztük, aki egyetlen feladatot sem tudott volna végigcsinálni – fontos, hogy ez is információ számodra, és számunkra is, nem dől össze semmilyen világ ha így van.
A teszt végén egy linket fogsz majd látni, ahol segítünk a kiértékelésben, és ahol azt is megmutatjuk, hogy ha valahol gondod van, merre tudsz megoldást találni.

Egy szóval, jó szórakozást – az elején elképzelhető hogy lesz, akinek túl egyszerű feladat is lesz, míg a végén szinte biztos, hogy a legtöbbek számára olyan feladat lesz, ami túl nehéznek számít. Ez a szintfelmérés lényege: aki mindent meg tud oldani, az már szinte expert, gyakorlatilag mindent tud, amire amatőr zenészként szüksége lehet – aki pedig úgy érzi, vannak hiányosságai: nos, az ő kedvükért dolgozunk, azon vagyunk, hogy idővel egyre kevesebb olyan ember legyen, akinek egy kotta csak ijesztő tájképnek tűnik.

Sok sikert, és a végén találod a linket az értékeléshez :)


Belülről jön a legjobb motiváció. Segítünk megtalálni!

Szerintünk az iskola feladata, hogy ösztönözzön. Élményből születnek a vágyaink, vágyból pedig tudásunk.

Alapvető szabadságjogok, 12. passzus: Énekelni mindenkinek joga van!

Van, akinek 10-15 év, míg rájön, hogy a zenélés hiányzik az életéből. És van, aki eljön az ImPulzushoz előbb.