Play&Grow - Önismeret, drámajáték az ImPulzusban

Mi értelme van egyáltalán játszani?

Milyen haszna van, ha az ember játékokkal foglalkozik?

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2023 februárjától már olyan programunk is van, ami társművészethez kapcsolódik.

Minden, amit eddig a hangszeres és az énekes alkalmakon képviseltünk, most egy új irányból is megközelíthető: hogyan lesz az ember kreatívabb, sokszínűbb, szociálisabb és egyáltalán kiegyensúlyozottabb a bőrében?

A Play&Grow lényege, hogy egyre közelebb hozza az embert önmagához és a környezetéhez: egy olyan önismereti, önfejlesztő, drámapedagógiai fókuszú alkalom Kovács Ágota vezetésével, ahol a zenéléshez hasonlóan kint hagyhatod a feszültséget és a mindennapi gondokat, miközben játszva kapcsolódhatsz át egy másik gondolkodási módra.

Állandóan mozgásban, és kreatív gondolkodásban lesz részed, azt már előre eláruljuk :)

Tőri Csaba, zenei igazgató, karvezető

A legnagyobb örömmel az tölt el, ha láthatok embereket tudatosabban, őszintébben, bátrabban és felszabadultabban létezni – beszélni, mozogni, játszani – mint előtte. Hogy ehhez utat nyissak, 8 éve a drámapedagógia és a beszédfejlesztés eszközeit használom. Hosszú éveken keresztül, színjátszóként a saját életemben is nagy átformáló erőt jelentettek ezek a módszerek. Majd a belső élmények után lelkesen vetettem bele magamat 5 évre középiskolai színjátszó csoportok vezetésébe, ahol a dráma és színjáték, a beszédtechnika és a mozgás tantárgyakat tanítottam. 

Jelenleg a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium drámatagozatán tanítok színházelméletet, s angolt. Emellett itt az ImPulzusban a Play&Grow foglalkozásokat vezetem, ami abban segít, hogy a zenészként, énekesként, vagy bármely előadóművészeti ág űzőjeként magabizosan állhass a színpadon, illetve a mindennapokban hitelesen képviselhesd magad.

Mire számíthatsz a foglalkozásokon?

  • Az órákon foglalkozunk csoportépítő gyakorlatokkal, hogy egy jóleső és biztonságos közegben dolgozhassunk. 
  • Hozok beszédtechnikai gyakorlatokat, hogy egyre magabiztosabban képviselhesd magad a hétköznapokban.
  • Önismereti-, kommunikációs- és kreativitást fejlesztő játékokat játszunk azért, hogy biztonságos közegben de egyben kihívásokkal találkozva növekedhessen a személyiséged. 
  • Improvizációs technikák és dramatikus helyzetgyakorlatok pedig segítenek tapasztalatokat szerezni önmagadról, spontánul s könnyeden reagálni stresszhelyzetben, s erősíteni a jelenléted olyan helyzetekben, mint a színpadi fellépések, munkahelyi tárgyalások vagy csupán a határozott tudatosságot igénylő hétköznapi szituációk.
A Play&Grow jelenleg kedden délutánonként érhető el, 18:00-tól tartjuk a kifejezetten nem szakmabelieknek szánt alkalmakat. Korábbi időpontban is várható óra, főként olyan fiataloknak, akik színpadi gyakorlatként, esetleg színészi kvalitásaik fejlesztéséhez használnák inkább a programot.

Azért, hogy legyen fókusza számotokra is a közös munkának, kiszámítható formában, havi díjas formában tudtok csatlakozni – ami egyszerre 4 alkalmat foglal magában. Természetesen ha valaki 1-1 alkalommal nem tud ott lenni, találunk megoldást közösen, ugyanakkor fontos, hogy kiszámítható közösséggel dolgozzunk.

Play&Grow

Csoportos óra

13.000 Ft / hónap*

.

hetente 90 perces alkalmak

7-8 főnek közösen

Budapesten, a Nyugati pályaudvar mellett

meglepetés ajándék

*A szolgáltatás igénybevételének minimális időtartama 1 hónap.
A Play&Grow csoportokat folyamatosan, létszámtól függően indítjuk.

Ha úgy érzed, szeretnél egy általad választott csoporttal játszani – jelentkezzetek együtt, és hozzátok igazítjuk a programot!
Amennyiben nagyobb csoporttal jelentkeztek, írjatok emailt az info@impulzusmusic.com címen, és megbeszéljük a részleteket!

Mi fog történni, ha jelentkezel hozzánk?

A jelentkezési felület kitöltése után visszajelzünk a következő induló csoport időpont egyeztetésével kapcsolatban.
A következő napokban nincs semmi konkrét teendőd – elég, ha lélekben készültök az első alkalomra.
Fizetni egy összegben, átutalással tudtok az elektronikus formában történt megállapodás alapján, és ha úgy érzitek, hogy tetszett és szívesen járnátok tovább, akkor arra is lehetőségetek van.

Jelentkezz most, vagy írd meg kérdéseidet az info@impulzusmusic.com-ra!

Önfejlesztés vagy inkább játék?

Kreatív kikapcsolódás

Hosszú távon is jó csapat

Dinamikus légkör

Meglepően felszabadító

„Feszülten érkeztem, de játékok hatására egyre inkább felszabadultabbnak éreztem magam.”

„Jó játék volt, szuper csapattal :)”

„Több év színjátszás után ismerősek voltak a játékok, amik még most is tudtak újat kihozni belőlem.”

Belülről jön a legjobb motiváció. Segítünk megtalálni!

Szerintünk az iskola feladata, hogy ösztönözzön. Élményből születnek a vágyaink, vágyból pedig tudásunk.

Alapvető szabadságjogok, 12. passzus: Énekelni mindenkinek joga van!

Van, akinek 10-15 év, míg rájön, hogy a zenélés hiányzik az életéből. És van, aki eljön az ImPulzushoz előbb.