Kérdezz - Felelek - ImPulzus

Kérdezz – Felelek

[special_heading title=”Kérdezz – Felelek” subtitle=””]

Azaz leánykori nevén: Gyakran Ismételt Kérdések. Összeszedtük azokat a kérdéseket, amiket az elmúlt egy évben a legtöbben tettetek fel nekünk.

Ha valamiben kérdésetek támadna, bátran olvassatok itt utána – és ha még mindig felmerül valami kétség, szívesen állunk rendelkezésetekre. Ahogy alább is több helyen olvashatjátok majd: info@impulzusmusic.com – és amint tudunk, válaszolunk :)

Az ImPulzus kurzusaira és programjaira minden esetben a weboldalunkon keresztül (https://impulzusmusic.com) tudsz jelentkezni. Az egyes kurzusokhoz és programokhoz kialakított egyedi jelentkezési felületünk a kurzusok oldalain, a “Jelentkezem” gombra kattintva érhető el. A jelentkezési felület kitöltését követően ne felejts el a “Küldés” gombra kattintani!

Ha nem kaptál visszaigazolást, bátran keresd Pálinkás Editet az info@impulzusmusic.com email címen vagy a +36303244842 telefonszámon! Ezt követően attól függően, hogy milyen kurzusra / programra jelentkeztél, felvesszük veled a kapcsolatot – és a kezdési időpontról való egyeztetést meg is kezdhetjük.

Ha mesterkurzusra vagy workshopra jelentkeztél:
Rövidesen küldünk egy pontos időtervet és beosztást is – figyeld az e-mail fiókod :)

Ilyen ritkán, de előfordult már sajnos, a technika néha nem áll mellettünk a folyamatban. Ebben az esetben bátran keresd Pálinkás Editet az info@impulzusmusic.com email címen vagy a +36303244842 telefonszámon – ő mindent megold :)

Igen, a jelentkezésed rövid ideig a várólistánkra kerül, és amint összegyűlik a megfelelő létszám a kurzus indításához, felvesszük veletek a kapcsolatot egy közös időpont egyeztetésre.

A kurzusokhoz tartozó minimális / maximális létszámokat a weboldalunkon, a kurzusok oldalain minden esetben feltüntetjük. Amennyiben a meghirdetettől eltérő, egyedi igényetek van, írjatok Pálinkás Editnek az info@impulzusmusic.com email címen vagy a +36303244842 telefonszámon és közösen kitaláljuk rá a megoldást!

A jelentkezési felületen a 3-4 fős, csoportos típus kiválasztását követően tudjátok jelölni, hogy kikkel szeretnétek egy csoportba kerülni, így garantáltan együtt maradtok.

Kurzusaink legtöbbje közös egyeztetés után, egyéni megegyezést követően indul – a jelentkezés után amint lehet, felvesszük veled a kapcsolatot. 

KottaStratégia témában a csoport a jelentkezők összegyűltekor indul, miután az időpontok tekintetében közösen megállapodtunk. Mesterkurzus és workshop esetén a konkrét időpontot mindig feltüntetjük az oldalon – rögtön amint elérhetővé válik.

Ha még így is kérdéses számodra valami, írj bátran: info@impulzusmusic.com

Természetesen. Az ImPulzus kifejezett célja, hogy kezdőket is segítsen a fejlődésben :)
Ha bármilyen megkötés van a kurzuson való részvétellel kapcsolatban, vagy előzetes ismeretet igényel, azt a kurzusok oldalain egyértelműen feltüntetjük.

Természetesen, nincs semmilyen életkori határ a zenélésben. Ezzel kapcsolatban ajánljuk Tőri Csaba “Nem vagyok már túl öreg, hogy belekezdjek?” című blogcikkét.
https://impulzusmusic.com/blog/nem-vagyok-mar-tul-oreg-hogy-belekezdjek/

Neked ajánljuk az ImPulzus – 15 percek programunkat, ahol Tőri Csabával egy ingyenes, 15 perces beszélgetés és rövid éneklés során betekintést nyerhetsz a képzés részleteibe. El tudod mesélni, hogy mi okoz nehézséget, miben szeretnél fejlődni, vagy milyen helyet keresel, ahol énekelhetnél kedvedre.

Ha úgy látjuk, hogy tudunk saját programot ajánlani, nem fogjuk eltitkolni, de ezeknek az alkalomnak nem ez az elsődleges célja. Sokkal fontosabb, hogy arra irányítsuk a figyelmet: pár szóval is el lehet kezdeni megoldani lényeges problémákat.

Általában havonta hirdetünk meg alkalmakat – de ha most nem látsz ilyet, írj bátran, megoldjuk: info@impulzusmusic.com :)

Megértjük, hogy úgy érzed, az áraink nem a legalacsonyabbak.
Azért van így, mert amellett hogy a tanár kollégáknak fizetünk az órákért, a befizetett összeg több mint fele a terembérletre és további költségekre (pl. adó, járulékok) oszlik.

Ha olcsóbb képzést keresel, kérünk, válaszd a csoportos foglalkozásokat, ott a több résztvevő révén alacsonyabban tudjuk tartani az áraink. (A KottaStratégia pl. 2500-3000 Ft alatt is elérhető.)

Mindezzel együtt arra törekszünk, hogy áraink a leginkább szolidárisak legyenek, és szemléletünket is a lehető legjobban tükrözzék: egyrészt, hogy a zenélés mindenkié lehessen valóban, másrészt pedig, hogy a kulturális szereplők is olyan bért kaphassanak, amiért nem kell kizsigerelniük magukat.

Ha van ötleted, hogyan tudunk ebben további hasznos lépéseket tenni, megköszönjük, ha megosztod velünk :)

KottaStratégiára bárki jelentkezhet, aki szeretne jobban elmélyedni a kottaolvasás, a szolfézs és a zeneelmélet alapjaiban. Négy szintet is hirdetünk, hogy mindenki a tudásának megfelelő szinten kezdhessen.

Kórusok is több kórushangképzési lehetőség közül választhatnak: közösen vagy kiscsoportban a heti próbákhoz igazodva, illetve tömbösen, hétvégi workshop vagy tábor formájában. A kórusvezetővel összefogva válasszátok ki a nektek leginkább megfelelő formát, és jelentkezzetek be hozzánk az online felületen keresztül! A jelentkezést követően felkeresünk benneteket, és megbeszéljük a részleteket.

Ha saját hangszer megvételében gondolkozol, hangszeres tanáraink szívesen segítenek, hogy honnan tudsz jó minőségű, mégis elérhető árú hangszert beszerezni.

Ha pedig bérelnél a tanulás időtartamára, arra is sok helyet tudunk ajánlani – jelentkezz nyugodtan, erre is találunk majd megoldást. 

A későbbiekben tervezünk hangszerbérlési lehetőséget is indítani, rövidesen tehát házon belül is meg tudjuk majd oldani :)

Hangszeres képzéseinket folyamatosan bővítjük. Ha szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, kérlek, jelezd nekünk, hogy milyen hangszeren szeretnél tanulni, keresd Pálinkás Editet az info@impulzusmusic.com email címen vagy a +36303244842 telefonszámon, és megfontoljuk a kurzus indításának lehetőségét!

Képzéseinket folyamatosan bővítjük, nyitottak vagyunk új kurzusok indítására. Ha szeretnél nálunk tanítani, keresd Tőri Csabát az info@impulzusmusic.com email címen vagy a +36306927644 telefonszámon!

Az egyéni és kiscsoportos kurzusok díját átutalással tudod fizetni a Hangkeltő Alapítvány bankszámlaszámára: CIB Bank 10700347-67998195-51100005.

A mesterkurzusok és workshopok regisztrációs díját az átutalás mellett még kényelmesebben, a weboldalunkon keresztül PayPallal is ki tudod fizetni.

Igen, az egyéni és kiscsoportos kurzusok díját egy vagy két részletben is fizetheted.

Mindenre keresünk megoldást – de ez bizonyos esetekben akadályokba ütközhet.

Az óra megkezdése előtt 24 órával térítésmentesen van lehetőség módosítani az óra időpontján. 24 órán belüli lemondás esetén az óra megtartottnak minősül. Ha erre vis maior helyzet miatt kerül sor, akkor elképzelhető, hogy az óra elhalasztása mellett döntünk.

Egyéni kurzus esetén a kurzus vezetőjével egyeztetsd le az időpont módosítási igényedet, de kérjük vedd figyelembe, hogy a helyszínnel történő további egyeztetés miatt ez több időt is igénybe vehet. 

Kiscsoportos kurzus esetén a többi résztvevővel és a kurzus vezetőjével együtt egyeztetve lehet csak módosítani az időponton.

Kérünk, hogy az óra napján ne módosíts már időpontot, ezt csak vis maior esetén tudjuk elfogadni, normál esetben az órát megtartottnak kell tekintenünk.

Amennyiben a következő óra előtt 48 órával jelzed a lemondási szándékod, akkor a még hátralévő órák díját 100%-ban visszatérítjük. 48 órán belüli lemondás esetén a következő órára eső részvételi díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Vis maior esetén természetesen egyedi elbírálást alkalmazunk, és igyekszünk támogatni.

Mesterkurzus lemondása esetén természetesen lehetőség van ugyanazért a részvételi díjért egy következő alkalmon való részvételre. Ebben az esetben a részvételi díjat nem fizetjük vissza, hanem a következő alkalomra számoljuk el.

Workshop esetén nem tudjuk biztosan, hogy a következő alkalom is azonos áron lesz-e meghirdetve, hiszen ez az előadó meghívásának költségein, valamint a workshop időtartamán is múlik. Így azt tudjuk felajánlani, hogy teljes áron beszámítjuk egy következő alkalomba a befizetésed.

Ha úgy érzed, hogy inkább a pénzvisszafizetést választanád, erre is igyekszünk lehetőséget teremteni – az alábbi kondíciókkal tudjuk megoldani:

Az esemény kezdete előtt 14 nappal, írásban történő lemondás esetén a teljes díjat visszatérítjük. Az utolsó két hétben a rendezvény részvételi díjának 50%-át tudjuk visszafizetni. Kérjük, hogy minden ilyen esetben az info@impulzusmusic.com email címre írj, igyekszünk segíteni mindenben!

48 órán belüli lemondás esetén a részvételi díj összegét nem áll módunkban visszatéríteni. 

Vis maior esetén egyedi elbírálást alkalmazunk – és igyekszünk támogatni lehetőségeinkhez mérten.

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merül fel a kurzusainkkal, programjainkkal kapcsolatban, illetve reklamáció esetén keressétek Pálinkás Editet az info@impulzusmusic.com email címen vagy a +36303244842 telefonszámon!

[cta heading=”Kérdésed van?” subheading=”Írd meg nekünk és válaszolunk!” button1_title=”Itt érsz el bennünket!” container=”contain” align=”center” button1_color=”white” button1_style=”solid” el_bg=”none” button1_url=”url:http%3A%2F%2Fimpulzusmusic.com%2Fkapcsolat%2F|||” bg_color=”none” button2_url=”url:http%3A%2F%2Fimpulzusmusic.com%2Fkapcsolat%2F|||”]