Kieresztem a hangom – Kihívás - ImPulzus

Engedd el végre valóban az énekléstől való félelmet

Milyen lenne, ha bátran, félelemmentesen tudnád használni a hangod
még akkor is, ha ez sokáig csak távoli álomnak látszott?

Szép számú kutatás igazolja, hogy zenélés közben csökken a stressz, új kapcsolatok születnek, miközben jó szórakozás is. Kézenfekvő megoldás lenne, hogy minden nap találjunk rá pár percet, pláne hogy az eszköz már születésünk óta velünk van: a saját hangunk.

Miért olyan nehéz mindez sokaknak? Hogyan alakul ki ekkora gát ennyi emberben?

Milyen érzés lenne, ha bármit el tudnál énekelni mások előtt?
És nem kellene attól félned, hogy elcsuklik a hangod, vagy hogy bárki kinevet?

Érzed néha azt, hogy mennyivel jobb lenne, ha már 10 éve is ment volna?
Hogy milyen jó másoknak, akik csak jó érzéssel énekelnek valamit, amivel a társaság középpontjába kerülnek rögtön?

Vagy csak azt, hogy de jó lenne, ha ez egyszer neked is sikerülne?

Az ImPulzussal ezért indítottuk útjára
a Kieresztem a Hangom! – kihívást

 .

 • hogy legyen egy olyan hely, ahol biztonságban kipróbálhatod magad – és ahol folyamatosan fogjuk a kezed, ha elakadnál,
 • ahol egy olyan csapat része lehetsz, ahová mindenki azért jön, hogy kipróbálja magát – közben pedig egy olyan rendszerbe vezetünk be, ahol minden napra jut egy kis éneklés, hogy valóban megszokd, hogy képes vagy rá :)
 • ha pedig úgy érzed, egy hónap után, hogy vidámabb, sokszínűbb lett tőle az élet, akkor számtalan hely közül segítünk megtalálni, mi illik hozzád a legjobban!

Mi igazolja, hogy nem csak a levegőbe beszélünk?

Természetesen, amikor egy ilyen oldalt lát az ember, gyakori, hogy még nem ismeri a csapatot, aki mögötte van. Elképzelhető, hogy a Te fejedben is megfordul: mi van, ha csak mondják, és aztán nem figyelnek rám, vagy lemondják az órákat – sajnos egész sok növendékünk mesél hasonló tapasztalatokról az országban.

Az ImPulzus azért jött létre, mert mi is tapasztaltuk ezt: számos helyen láttuk, hogy valaki elvállalt egy növendéket, majd hónapokig nem találtak közös időpontot – így pedig bármilyen kiváló is valakinek a tudása, elkötelezettség nélkül nem tud segíteni.

Most már több mint 5 éve építjük az ImPulzust – és rajta keresztül a hitet sokakban, hogy lehet ezt máshogy is: felelősséget vállalva a szavunkért, és a bennünk bízó emberekért.

Egész biztosan nem fogunk eltűnni, ha gondolod, hogy megnéznéd, hogy is néz ki mindez, gyere el a Csengery utca 76-ba, a Nyugati pályaudvar mellé :)

Ha tehát az a terved, hogy most végre biztosra mész: próbáld ki magad a közös Kieresztem a hangom! – kihívásban, ahol még annál is többet adunk, mint amit most gondolnál.

A közös cél, hogy arra motiváljunk, hogy az éneklés valóban a mindennapok részévé váljon, ezért minden másnapra ellátunk olyan feladatokkal, amivel valóban énekelhetsz :)

És hogy ez mellette még kényelmes is legyen: hetente mindezt 3-szor videós formában – hogy ne az időjárás, és az utazás jelentse a legnagyobb aggodalmat – a videókat akár otthon, akár bármilyen általad választott helyen is végigcsinálhatod. Növendékeink néha azt mesélik, hogy még ennél is többet is kipróbáltak: mi van akkor, ha újra megnéznek egy-egy korábbi videót? (Az órák alapján mi azt látjuk, hogy még gyorsabb fejlődési ívet írnak le :) )

Arra gondoltunk, hogy felajánlunk még két bónuszt emellett – hogy egy kicsit közösséget is építsünk, vagy éppen egyéni kérdésekre is választ találjunk.

Bónusz #1

Kórushangképzés Nagycsoport – bónusz részvételi lehetőség

A legtöbben úgy kerülnek hozzánk, hogy csak azt tudják, hogy szeretnének énekelni – de gyakran nem teljesen kiforrott még, hogy mi is lenne nekik való.

Jobb önállóan, szólóban színpadon, vagy csak a család előtt állva?
Vagy jobban örülnél, ha másokkal együtt, akár nagyobb zeneművekig juthatnál?

Ezért választottuk ezt a megoldást: miközben a közös kihívás tart, meghívunk mindenkit a kedd délutáni Nagycsoportba is (ami leginkább nevében nagy – mindenki számára egy plusz gyakorlási felület, aki hozzánk jár, van amikor csak 3-man, és van amikor 10-12-en vagyunk).

Itt minden olyat, ami a csütörtöki találkozásokon már működött, gyakorolhatunk együtt – és mivel itt pár tapasztaltabb növendékkel is találkozhattok, egész érdekes produkciók bölcsőjévé is vált már ez a hely keddenként :)

Bónusz #2

Személyes visszajelzés a 4 hét végén – csak annak, aki ezt örömmel fogadná

Páran, akiknek inkább egyéni ambícióik vannak, inkább ennek szoktak örülni:
Ha úgy érzed, neked hasznos lenne, nagyon szívesen átbeszéljük az utolsó alkalom környékén, mi lenne a legjobb következő lépés.

Van-e olyan hely, amit meg kéne ismerned, vannak-e kifejezetten olyan dalok, amik neked valók lennének, illetve mit látunk, mennyi időn belül tudod elérni azt a célt, ami a szemed előtt lebeg.

Fontos, hogy ez a lehetőség inkább opcionális: ha valaki úgy érzi, ő inkább csak fesztelenül énekelgetne, ezt nem kötelező mindenkinek átbeszélni – lesz olyan is, akinek pont az segít, ha egy ideig csak próbálgathatja a szárnyait, nem kell azonnal távolra is nézni.

Mennyibe kerül mindez?

Olyan árakat kalkuláltunk ki a csomag megépítésénél, hogy ne ez legyen az akadály, ha már érzed, hogy ez neked való lenne.

Ezeket kapod meg tehát, ha belevágsz a Kieresztem a hangom! – kihívásba:

KIHÍVÁS

 • Közös Kieresztem a hangom! – kihívás alkalmak minden héten csütörtökön, munka után
  (értéke: 4 x 3 500 Ft)
 • Minden héten 3 db 10 perces videót küldünk gyakorláshoz
  (értéke összesen 12 x 1 800 Ft)
 • Bónusz #1:
  egy teljes hónapon át belenézhetsz a keddi Nagycsoport óráira is
  (értéke: 1 x 9 500 Ft)
 • Bónusz #2:
  Személyre szabott, egyéni visszajelzési lehetőség – Hol tartasz most, és mit látok benned :)
  (értéke: 1 x 4 500 Ft)

Összesen:

A kihívás teljes értéke49.600 Ft

Jövő keddig viszont mindez csupán:

18.500 Ft*

.

*A kihívásra az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A szolgáltatás díjáról a számlát a jelentkezést követő 24 órán belül megküldjük.

Címünk: 1067 Budapest, Csengery u. 76. 1. emelet 7., 11-es csengő

Gyere velünk Te is, légy tagja a következő csoportnak!

– és máris évekkel lerövidítheted az utat, mire bátran meg mersz szólalni mások előtt!

Amire garanciát vállalunk…

Két garancia fontos nekem, hogy semmiképp se kelljen azt érezned, kockáztatsz, miközben még nem ismerjük egymást:

Ha eljössz és az első két hét végéig úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor visszautaljuk a kihívás díját.

…hogy fesztelenül érezhesd magad a közös találkozásokkor. Ha olyan órát látsz tőlünk, amiben csalódnod kell, bármi miatt – szólj, és visszautaljuk az összeget, amit befektettél

Ha végigcsinálod valamennyi feladatot, és úgy érzed a végén, hogy nem érte meg, akkor szintén visszakapod a teljes hónap díját.

…hogy a kihívás közben biztos lehess benne, hogy mi is mindent elkövetünk a fejlődésedért: aki végigcsinálja az összes feladatot, de nem működik nála, vagy nem látja, miért volt jó neki itt lenni, kérdés nélkül visszautaljuk a regisztráció díját.

Egy szóval, kedd estig nagy szeretettel várunk – itt alább megtalálsz mindent amivel fel tudod venni velünk a kapcsolatot.

Ha jelentkezel, garantáljuk, hogy a következő hónap tele lesz új élményekkel – mind új emberekkel, mind új ismeretekkel magadról és a hangodról :)

Töltsd ki az alábbi jelentkezést, és máris küldünk egy levelet a legfőbb tudnivalókkal.
Utána pedig a kedd esti zárást követően küldünk még egy e-mailt, hogy közösen is tudjunk kommunikálni.

sing&grow budapesti program

„Nekem sosem ment mások előtt énekelni, mennyire biztos hogy most menni fog?”

Általában azért nem szokott menni, mert nincs jól megtervezve, hogy mit és mikor énekeljen az ember. Nem mindegy, hogy egy helyzet fel van-e építve előre, vagy csak hirtelen kerülünk a szituációba.

Természetesen biztosan most is fogsz izgulni – de egyrészt nem kell mindenkinek egyedül énekelni, csak aki már késznek érzi magát, sőt kifejezetten szeretné is – másrészt pedig mindenki el tud jutni odáig, hogy jól érezze magát benne. A kulcs az időzítés és a jól működő közeg kialakítása először.

„Biztos hogy mindenki alkalmas arra, hogy énekeljen?”

Erre azt szoktuk mondani leginkább, hogy a legfontosabb kérdés, hogy van-e benne lelkesedés és akarat. Olyat még nem találtunk sosem, hogy valaki akarta volna és megcsinálta volna a feladatokat, és ne sikerült volna.

Az idő faktor persze fontos, ezért is az első cél, hogy a mindennapok részévé tegyük.
Már rögtön az elején sikereket fogsz tapasztalni, de ha azonnal szólókoncertet szeretne tartani valaki, az nyilván nem lenne reális. Néhány hónap alatt viszont már egészen komoly változásokat lehet elérni :)

„Már gyerekkoromban is megmondták, hogy ne énekeljek, nem tudom, hogy változott-e azóta eleget a hangom”

Ez az egyik legnagyobb tragédia: hány ilyen gyerek lehetett, aki ezt az mondatot kapta – és hányan vannak közülük, akik felnőttkorukig hordozzák a sebeket.
Biztosan senkinek nem lenne szabad ezt a mondatot hallania – ez nem rólad szól, ha így történt, semmiképp sem a te hibád.

Ha az iskolai környezet jól működött volna, felismerte volna, hogy az ő dolga segíteni abban, hogy jobban menjen – mi ezért dolgozunk. Olyan nem fordulhat elő, hogy valaki, aki szeretne fejlődni, el legyen küldve, mondván, ő úgysem képes rá. Ez ellentétes minden tanári meggyőződésünkkel – azon leszünk ezért, hogy el tudjuk feledtetni, ha valaki ilyet mondott korábban.

„Lehet azzal kezdeni valamit, ha valaki nem tud tisztán énekelni?”

Volt egy kedves tanárom, aki ezekre a helyzetekre mindig azt mondta: MÉG :)
A tiszta éneklés ugyanúgy tanulható – és kifejezetten erre vonatkozó módszereket is beletettünk az egy hónapos kihívásba.

Persze van, aki már gyerekkorában is teljesen tisztán énekel, és olyan is, aki felnőttként is elront pár hangot – de kb. 90%-os tisztaságra bárkit fel lehet hozni, ha tudatosan figyelünk rá.

„Nincs időm arra, hogy hetente 2 órát erre szánjak”

A program ezért épül részben közös, részben otthoni elemekből.
Ha már hetente 1 órád van, akkor el tudsz indulni – a többi videó hosszú távon is a rendelkezésedre áll majd.
És persze olyat is láttunk már, hogy valakinek annyira megtetszett a saját hangja, hogy rövid úton elkezdett időt találni, legalább 10-15 perceket, hogy kipróbálhassa – ezért is csináljuk ilyen röviden: egy hónapra talán könnyebb az első lépést megtenni, aztán mindenki megtalálhatja, hogy alakul közben.

„Énekelni megtanulni évek kérdése, nem lehet egy-két hónap alatt”

Sokan nem hiszik, hogy pár hónap alatt is mélyreható változások elérhetők.
Ez általában azért van, mert egyedül nem is lehetséges – kell hozzá valaki, aki látja az összképet, és ismer gyorsan működő módszereket.

Ettől még a tanulás élethosszig tartó folyamat: profi énekes nem két hét alatt lesz az ember, az valóban évekig tart. De azt, hogy úgy tudj énekelni, hogy büszkén ki tudj állni mások elé, akár már hetek múlva, jóval hamarabb el lehet érni, mint ami a köztudatban van – erre már több mint 200 növendékünk tudna példákkal szolgálni :)

Egy-két vélemény azoktól, akik az elmúlt években voltak nálunk:

Kaszás Lilla
Gyógyszeripari HR adatbázis specialista

„Arra a maximális figyelemre emlékszem leginkább, amit kaptam az órák során, meg a szuper hangulatra. Meg a legelső órára, amikor fáradtan beestem, aztán feltöltődve és boldogan mentem ki.”

Kovács Flóra
Tréner, Jogában áll beszélni

Nagyon jó volt a skálázás után kisebb dalokat, zeneszámokat énekelni előbb az órán, majd itthon is. :) Az éneklés az énekóráknak és Csaba bátorításának köszönhetően a mindennapjaim részévé vált, sokszor napindítóként vagy a nap zárásaként énekelek.

Tóth István György
ProgEn termékmenedzser

Az szokott eszembe jutni, hogy ott ülsz a zongoránál és ha véletlenül eltalálok egy hangot, akkor elismerő fejmozdulatot teszel. Amire először hitetlenkedem egy fél pillanatig, majd azt gondolom, ha ő mondja, akkor ez most tényleg jó volt.

Az elmúlt 5 év során elképesztő mennyiségű, több mint 3000 órát tartottunk, és töltöttünk el azzal, hogy az amatőr nyelvezetre épülő módszereket továbbfejlesszük.
Emellett szerencsére több olyan médiumban is megjelentünk, ahol megtiszteltek minket figyelmükkel (pl. Bartók Rádió, Kossuth Rádió, Zuglói Lapok, Figaro, stb.)

Mindegyik esetében egy fontos szempontra igyekeztünk felhívni a figyelmet:
az aktív zenélés életet megváltoztató képességére, és arra, hogy minden életkorban máshogy, de minden életkorban érdemes belevágni.

 

Ha valami kérdéses még számotokra, itt tudtok írni közvetlenül oktatóinknak: info@impulzusmusic.com

sing&grow budapesti program

Biztosan neked való ez a kihívás?

IGEN, amennyiben:

 • Van kedved és energiád fejlődni, és egy jó hangulatú, de mégis figyelmet igénylő programban részt venni
 • Próbálgattad már a hangodat valamikor – netán egyenesen vágyad volt mindig is szebben énekelni
 • Budapesten, vagy környezetében élsz, esetleg szívesen eljutsz hetente egyszer a Nyugati pályaudvar környékére

NEM, amennyiben:

 • Csak reménykedsz benne, hogy egyszer jobb lesz, de nem akarsz más módszereket kipróbálni
 • Távol élsz Budapesttől (reméljük 1-2 éven belül erre is lesz megoldásunk, de most még a személyes alkalmak a Nyugati mellé kötnek minket is)
 • Úgy érzed, hogy Te sosem tudtál énekelni, és biztos vagy benne, hogy ez nem is fog változni

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre igyekszünk itt válaszolni – ha van még amire nem gondoltunk, írj az info@impulzusmusic.com-ra, és válaszolunk!

Mit kell tennem jelentkezés után?

1) Pár percen belül érkezik majd egy levél a legfontosabb tudnivalókkal,
2) Utána megkérünk, hogy várd meg a kedd estét, amikor is a jelentkezés lezárása után egy közös csoportot hozunk létre a további egyeztetést megkönnyítendő,
3) Csütörtök délután találkozunk – egész biztosan munkaidő után, a csoporttal egyeztetett időpontban, várhatóan 5-6 óra környékén.

Kit keressek ha még kérdésem van?

A jelentkezés után kapni fogsz egy levelet – akár arra is válaszolhatsz, és visszajelzünk 48 órán belül.

Hogyan tudom kiegyenlíteni a jelentkezés díját?

Itt az oldalon, egy teljesen biztonságos, általunk is sokszor használt rendszer segítségével. Ne aggódj, az adataidat a rendszer tárolja – senki nem fér hozzá!

Mi a biztosíték, hogy nekem is sikerül?

Valójában teljes bizonyosság nincs, erről le kell beszéljünk.
De az, aki a feladatokat végigcsinálja, és eljön az alkalmakra, eddig még mindig hatalmas fejlődést írt le már pár hét alatt.
Egy biztosíték van: ha a végén a feladatok elvégzése után úgy éreznéd, hogy nem léptél előre, kérdés nélkül visszautaljuk a jelentkezés díját.

Szóval nincs más hátra, mint, hogy meghívjunk újra:

Gyere és légy részese te is a következő csütörtöki csoportnak :)

 

Biztosak vagyunk benne, hogy jól fogjátok magatokat érezni – minden beletett energia sokszorosan megtérül majd :)

Amint kitöltöd és elküldöd az űrlapot, küldjük a visszaigazolást e-mailben, és személyesen válaszolunk minden kérdésedre.

Várunk szeretettel :)


Belülről jön a legjobb motiváció. Segítünk megtalálni!

Szerintünk az iskola feladata, hogy ösztönözzön. Élményből születnek a vágyaink, vágyból pedig tudásunk.

Alapvető szabadságjogok, 12. passzus: Énekelni mindenkinek joga van!

Van, akinek 10-15 év, míg rájön, hogy a zenélés hiányzik az életéből. És van, aki eljön az ImPulzushoz előbb.