Kórushangképzés nagycsoport - ImPulzus

Kórushangképzés Nagycsoport

fuvola

Az ImPulzusnál egyik kiemelt célunk, hogy olyan módszereket kísérletezzünk ki, amik a legjobban szolgálják mind a jelenlegi növendékeink, mind a sok-sok hazai amatőr zenész ügyét.

Ennek egyik eleme a Kórushangképzés Nagycsoport, amely 2023-tól növendékeink mellett már nyilvánosan is elérhetővé vált.

A csoportot jelenleg minden kedden délután, 17 órától tartjuk az ImPulzusban, amelynek kettős funkciója van: egyszerre jelent kapcsolódási és fejlődési lehetőséget egymáshoz.

Két módon lehet valaki a csoport tagja:

  • növendékeink közül az ImPulzus Sing&Grow-programjában részt vevők, valamint az énekes és hangszeres ALAP programunk tagjai automatikusan meghívást kapnak a csoportba (amely fakultatív, és minden héten az egyéni vagy kiscsoportos órákon tanultak további gyakorlását, elmélyítését szolgálja);
  • másrészt pedig mindazok, akiknek nem tudunk azonnal időpontot javasolni, vagy valamilyen (akár anyagi, akár bátorságbeli) okból nem tudnának még belevágni egy egyéni munkába, a legalacsonyabb havidíjunkért cserébe csatlakozhatnak minden hónapban 3 alkalommal (8.900 Ft / hónap, jelentkezni min. 1 hónapos időszakra lehet).

 

Ha gondolod, hogy szívesen megnéznéd, mi folyik nálunk, írj nekünk az info@impulzusmusic.com-ra és az első alkalomra meghívunk, gyere és nézd meg, a többit együtt megbeszéljük :)

 

Egyéni határok tágítása

Könnyed virtuozitás

Szólistának kellett volna menned?

Éneklés fájdalommentesen

Miben erősít mindez az élet más területein?

kórushangképzés

Egyéni énekhangképzésre jelentkezők számára ajánljuk még:

Személyes
tréningek

38.800 Ft-tól*

/ hónap

Azoknak, akik egyénre szabott, igazán személyes tanulási lehetőséget keresnek. Ha tanultál már énekelni, de vannak olyan kérdéseid, amiket egyedül szeretnél megbeszélni. Ha nem tanultál még, és úgy érzed, mások előtt nehezebben menne. Ha azt szeretnéd, hogy csak Veled foglalkozzunk abban az időben, amit rászánsz a hétköznapok sűrűjében. Ha így gondolod: várunk!

___

hetente 50 perces alkalmak

Budapesten, a Nyugati pályaudvar mellett

személyre szabott fejlesztés

meglepetés ajándék

3-4 fős, csoportos
foglalkozások

19.800 Ft-tól*

/ fő / hónap

Azoknak, akik már régóta szeretnének megtanulni jól énekelni, de eddig még nem szedték össze a bátorságukat, hogy egyedül hozzákezdjenek az ének tanulás rejtelmeihez.
Az első lépések mindig nehezek, ezért megkönnyítjük a döntést: ha ezt a csomagot választod, nem kell egyedül énekelned az elején, elég akkor, amikor már megjön a bátorságod hozzá. (Segítünk, ne aggódj!)

___

hetente 50 perces alkalmak

Budapesten, a Nyugati pályaudvar mellett

csoportban is személyes figyelem

meglepetés ajándék

Kórushangképzés
workshop

HAMAROSAN**

Azoknak, akik szeretik tömöríteni az eseményeket: Kétnapos workshopunk keretében közös, csapatépítő-jellegű foglalkozásokkal melegítünk be, majd felbátorodva hármas csoportokban folytatjuk az ének tanulás trükkjeinek elsajátítását.
A mesterkurzus mindig sokkal töményebb élmény: a rengeteg énekóra és információ mellett élményekkel és játékokkal gazdagabban mehetsz haza.

___

egy teljes hétvége

Budapesten, a Nyugati pályaudvar mellett vagy külső helyszínen

10.00-18.00-ig (néha tovább)

közös és kiscsoportos órák

befejezéskor meglepetés ajándék

Kapcsolódó írásaink énekhangképzés témához:

Mennyire gond az üresjárat egy csoportos órán?

Mennyire gond az üresjárat egy csoportos órán?

Néhány alkalommal előfordul a csoportos órákon belül, hogy valakivel egyénileg is hasznosnak érezzük dolgozni, egy-két dolgot személyesen kipróbálni, és személyes instrukciókat adni. Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés…

bővebben

Belülről jön a legjobb motiváció. Segítünk megtalálni!

Szerintünk az iskola feladata, hogy ösztönözzön. Élményből születnek a vágyaink, vágyból pedig tudásunk.

Alapvető szabadságjogok, 12. passzus: Énekelni mindenkinek joga van!

Van, akinek 10-15 év, míg rájön, hogy a zenélés hiányzik az életéből. És van, aki eljön az ImPulzushoz előbb.